TEKİRDAĞ / ÇORLU - Uncular Süleyman Peker Ortaokulu

.
..........
Vizyon
Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı hedefleyen, Cumhuriyete ve çağdaşlığın, bilimin ve aydınlığın ifadesi olan değerlere bağlılık.
Misyon
Okulumuzun amaç ve misyonu doğrultusunda görevimizi yerine getirirken yasallık, adalet, eşitlik, dürüstlük ve hesap verebilirlik ilkeleri doğrultusunda hareket etmek. Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.
Saatler
Sabahçı Grup (7.ve 8.sınıflar)07:30-13:10 Öğlenci Grup (5.ve 6.sınıflar)13:20-19:00
İLÇE MERKEZİ
İL UZAKLIK 39 KM İLÇE MERKEZ